Angelina Mango, talijanska eurovizijska favoritkinja, nastupila u showu “Zvijezde pjevaju” ususret nastupu na Sea Star Festivalu 2024





Angelina Mango, pobjednica 74. izdanja festivala Sanremo i talijanska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu proteklog je vikenda posjetila Zagreb. Aosim što je u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju izvela svoj ultimativni hit “La noia” i oduševila hrvatsku publiku, upoznala je sve natjecatelje showa. I dodajmo, video pozivom joj se javila i trenutno najveća hrvatska glazbena senzacija – Baby Lasagna.

Angelina Mango se sjajno snašla na pozornici HRT-ovog studija, a publika i žiri počastili su je velikim aplauzom, pljeskanjem u ritmu i oduševljenjem. Ovaj je ultimativni hit mnogima u studiju bio poznat, pa se nisu ustručavali ni zapjevati s Angelinom. Elektrizirajućom energijom i čvrstim, zabavnim i samouvjerenim nastupom dokazala je svoj status velike mlade zvijezde. Impresivnom je izvedbom najavila svoj nastup u švedskom Malmöu gdje će kao predstavnica zemlje skupine Big 5 u svibnju nastupiti kao izravna finalistica Eurosonga 2024. godine. Ubrzo nakon toga, Angelina Mango stiže u Umag, gdje će zablistati na velikoj pozornici šestog izdanja Sea Star Festivala.

Naime, u magičnoj će umaškoj laguni Stella Maris na šestom izdanju Sea Star Festivala otvoriti ljeto uz brojne svjetske i regionalne zvijezde. A osim što dolazi Angelina Mango, u Umag stiže i hrvatski predstavnik i jedan od eurovizijskih favorita, Baby Lasagna. Također, sunce će prizvati i globalne zvijezde poput Johna Newmana (Hybrid DJ set), Victorije i Hot Since 82. Ali i INIKO, Iana Ashera, Deborah De Luce, bendova Joker Out, Buč Kesidi i drugih. Više o Angelini Mango doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Angelina Mango – La noia | Zvijezde pjevaju s13e4



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version