Anđelka Stević Žugić predstavlja humorističnu monodramu “Šta me OPET snađe”, a ona igra u Kinu SC u petak, 24. svibnja 2024. godine

Glumica Anđelka Stević Žugić, jedna je od najomiljenijih glumica regije koju najbolje znamo iz serije “Andrija i Anđelka”, ima novu humorističnu monodramu “Šta me OPET snađe”. A ova predstava koja se bavi vječno aktualnom temom razvoda premijerno dolazi u Split u dvoranu Lora u srijedu, 22. svibnja i Zagreb u Kino SC u petak, 24. svibnja 2024. godine.

Podsjetimo, Anđelka Stević Žugić je do sada igrala u brojnim televizijskim i filmskim projektima. Među njima su Ne diraj mi mamu, Šetnja s lavom, Jedini izlaz, Nebesa, Radio Mileva, Šutnja 2… A o ovoj predstavi je glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević. Ona je u svojim kasnim 30-im godinama, ali kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film. A život odjednom pretvorio u ring…

Konkurencija je oštra, okolina surova. Ipak, Joka se ne želi predati. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji. I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava stvoriti “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima. To su najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, ali i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene kad nastanu kratki spojevi u glavi i u životu.

Sve likove u predstavi “Šta me OPET snađe” igra Anđelka Stević Žugić

A ona ih igra u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti. One koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda. I dodajmo, ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima.

Ovo je predstava za hrabre duše, spremne nasmijati se u lice izazovima, koje kažu: “Šta me OPET snađe?” Pa, sve najbolje, naravno! Ulaznice možete potražiti na svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Obje predstave predstave počinje točno u 20, a vrata dvorana se otvaraju u 19.30 sati. Više o glumici Anđelki Stević Prpić doznajte na njezinoj Instagram stranici.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version