Alkmaar – Zrinjski 1:0 | Mostarci novim porazom u Konferencijskoj ligi ostali bez mogućnosti prezimljavanja u Europi





AZ Alkmaar i HŠK Zrinjski odigrali su susret petog kola skupine E UEFA Konferencijske lige i to u četvrtak, 30. studenog 2023. godine. A u ovoj utakmici koja se igrala u nizozemskom gradu Alkmaaru na stadionu AFAS pobijedio je Alkmaar s 1:0 i tako Mostarce ostavio bez šanse za plasman u sljedeću fazu ovog natjecanja. I dodajmo, Mario Ivanković, novi trener mostarskog Zrinjskog, bio je nezadovoljan nastupom dijela svojih igrača…

“Dok ja budem na klupi Zrinjskog, neće se više takve stvari događati. Ili će igrači davati maksimum na terenu ili neće biti na njemu”, rekao je trener Ivanković. No, ipak je bio fer i nije rekao s kojim igračima nije bio zadovoljan u utakmici AZ Alkmaar – HŠK Zrinjski. “Nije mi jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve to isto kao drugi iz ekipe”, dodao je Ivanković. Podsjetimo, Mario Ivanković je nedavno na klupi Zrinjskog zamijenio Krunoslava Rendulića.

Spomenimo da je trener opravdano ljut na svoje igrače. Naime, oni na susretu protiv Alkmaara samo jednom pucali na protivnički gol. No, imali su i veći broj igrača koji nisu mogli igrati, ponajprije zbog ozljeda i kartona. Ali trener Ivanković posebno je istaknuo kako nije bio zadovoljan izmjenama. Ali je i najavio da će sve snage sada usmjeriti na BiH prvenstvo u kojemu su u zaostatku četiri boda za vodećim Borcem iz Banja Luke. A Zrinjski sljedeći susret igra protiv momčadi Zvijezde. Više o ovom mostarskom klubu doznajte na klupskoj Facebook stranici.

VIDEO: Snimka susreta 5. kola skupine E Konferencijske lige Alkmaar – Zrinjski (1:0)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version