7. FMCG Retail Summit Zagreb održava se u Mozaik Event Centru pod sloganom “Phygital

Sedmi po redu FMCG Retail Summit Zagreb održat će se u četvrtak, 20. listopada 2022. godine u Mozaik Event Centru i to pod sloganom “Phygital – the Future of Retail”. Pojam “Phygital” engleska je riječ koja označava spoj fizičkog i digitalnog, a najbolje opisuje hibridnost FMCG sektora u današnje vrijeme. Tematike ovogodišnje konferencije su hibridnost, održivost te pristup maloprodaji koji se temelji na podacima.

Maloprodajna industrija je non stop u beskrajnoj potrazi za isporukom pravih proizvoda potrošačima kada, gdje i kako žele. Kako bi privukli i nastavili oduševljavati kupce, trgovci i proizvođači isporučuju zabavna, praktična, digitalna i osobna iskustva, dok se bave održivim poslovnim praksama. U vrijeme kada se ponašanja potrošača brzo mijenjaju, korisničko iskustvo važnije je nego ikad. Zato će brendovi morati malo više raditi kako bi i emocionalno stupili u kontakt s potrošačima i zadržali lojalnost.

Koje su prednosti fizičke, a koje online kupnje? Kako koristiti velike podatke na pametniji način i postići snažan, održiv pristup maloprodaji koji se temelji na podacima? Koja održiva rješenja možete implementirati u svoje poslovanje i postići veće zadovoljstvo potrošača? Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će vam renomirani domaći i strani stručnjaci iz retail industrije, poduzetnici, analitičari, direktori i menadžeri – govore Mike Anthony, osnivač konzultantske tvrtke i vrhunski govornik, direktori velikih hrvatskih kompanija Nenad Klepač (Vindija), Denis Nemčević (Spider Grupa) i Dinko Klepo (Prosciutto Pannonico), vrhunski njemački analitičar Sebastian Rennack

FMCG Retail Summit Zagreb 2022 će sudionicima ponuditi uvid u razmišljanja i potrebe modernog kupca, kao i strategije za osvajanje njihovih srca. Također, konferencija donosi i pregled novih tehnologija u retailu, kao i pogled u buduća zbivanja i osigurati dnevnu dozu inspiracije. Više detalja o samoj konferenciji, govornicima, sponzorstvu i prijavama možete saznati na mrežnim stranicama na adresi fmcg-summit.hr.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version