Pac (marinada) je mješavina ulja i kiseline uz dodatak začina. Meso prije pečenja obavezno pacamo, bez obzira pečemo li ga...
Pročitaj višeZa sve vas koji volite piletinu ovo jelo je prava pučka svečanost. Možete ga pripremati barem jednom tjedno. ...
Pročitaj višePiletina je uvijek dobar izbor kada želite skuhati zdrav i hranjiv obrok. Sastojci: 4 manja komada pilećih prsa...
Pročitaj višeNapunite pile, brzo i jednostavno, ovim nadjevom i ponudite nešto drugačije od onog što inače jedete. Sastojci: 1...
Pročitaj višeDobar ručak ne vrijedi ništa bez dobrog komada mesa. Malo što ćemo jesti s toliko užitka kao meki goveđi file...
Pročitaj višeZa nedjeljni ručak ili svečanu večeru ova sočna, nemasna svinjska gozba će zadovoljiti i najzahtjevnije. Sastojci: 1 kg...
Pročitaj višeOva vrlo ukusna pečenka zanimljivog izgleda donosi dašak proljeća na vaš stol. Sastojci: 800 g svinjetine za odreske...
Pročitaj višeFazan je specijalitet koji se ne priprema često pa bi ovu cijenjenu namirnicu trebalo pripremiti na poseban način… ...
Pročitaj višeIntenzivni okusi sastojaka pretvaraju se u neobično jelo. Patka pripremljena na ovaj jednostavan način bit će neodoljivo ukusna i sočna....
Pročitaj višeZa posebne prilike priprema se posebno jelo. U tom slučaju patka je najbolji izbor. Sastojci: 1 patka 2...
Pročitaj višeZbog pandemije koronavirusa švedski donori sperme rjeđe zalaze u bolnice, pa se država trenutno nalazi u stanju deficita sperme. Pročitajte...
Pročitaj višeDogađanja u Zagrebu. Sport u Zagrebu. Magazin o Zagrebu.
Pojedine rubrike mogu donositi sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina savjetuje se posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
© 2019 Grebza.com